Η σελίδα μας απαιτεί cookies για τη σωστή λειτουργία του. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies - Περισσότερα - ΟΚ

Συχνές Ερωτήσεις

Εγγραφή Μέλους

Σε όλες τις σελίδες θα βρείτε στο πάνω μέρος σύνδεσμο για την εγγραφή σας στο ΒΚΥ. Με την εγγραφή σας στο ΒΚΥ θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την Λίστα Επιθυμητών, όταν κάνετε μια παραγγελία να παρακολουθείτε την εξέλιξή της, να εγγράφεστε για ενημερώσεις αλλαγής τιμής σε προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και πολλές άλλες υπηρεσίες οι οποίες είναι διαθέσιμες μόνο για όσους έχουν εγγραφεί στο ΒΚΥ.

Πληρωμές

Όταν κάνετε μια παραγγελία στο ΒΚΥ μπορείτε να πληρώσετε με:

  • πιστωτική κάρτα, 
  • PayPal, 
  • αντικαταβολή αν η διεύθυνση αποστολής είναι στην Ελλάδα. Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον χρέωση 2€
  • κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.  
Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα γίνεται με ασφαλή σύνδεση στο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Eurobank. Τα στοιχεία πληρωμής μεταφέρονται στην Τράπεζα Eurobank με ασφάλεια ώστε να αποφευχθεί υποκλοπή των στοιχείων σας από τρίτους. Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής γίνονται δεκτές οι κάρτες Visa, Electron Visa και Mastercard.
Η πληρωμή μέσω PayPal γίνεται με μεταφορά σας στην σελίδα του PayPal όπου εκεί εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και ολοκληρώνετε την πληρωμή. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal θα μπορούσατε και πάλι να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής χωρίς να χρειαστεί να κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία PayPal. Με αυτόν τον τρόπο εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής μόνο στη σελίδα του PayPal και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Discover και American Express. 

Παράδοση & Αποστολή

Η αποστολή των παραγγελιών με διεύθυνση αποστολής στην Ελλάδα γίνονται με την εταιρεία Speedex ή ACS.

Σε περίπτωση που οι διεύθυνση αποστολής ανήκει σε δυσπρόσιτη περιοχή και δεν εξυπηρετείται από courier τότε η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει με συστημένο ταχυδρομείο.

Η χρέωση για αποστολές εσωτερικού είναι 3€ αν η παραγγελία σας έχει συνολική αξία κάτω από 50€. Αν η παραγγελία σας έχει συνολική αξία από 50€ και πάνω τότε η αποστολή θα γίνει εντελώς δωρεάν!

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας από την στιγμή θα ενημερωθείτε μέσω email για την αποστολή της από το ΒΚΥ είναι 1-2 ημέρες.

Η αποστολή των παραγγελιών με διεύθυνση αποστολής εκτός Ελλάδος γίνεται με συστημένο ταχυδρομείο. Η χρέωση αποστολής είναι 15€ για παραγγελίες με συνολική αξία κάτω από 120€. Για παραγγελίες με συνολική αξία από 120€ και πάνω η αποστολή γίνεται εντελώς δωρεάν! Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας από την στιγμή θα ενημερωθείτε μέσω email για την αποστολή της από το ΒΚΥ είναι για τις χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης 5-7 ημέρες, ενώ για τις υπόλοιπες χώρες 7-10 ημέρες.

Επιστροφές

Οι επιστροφές προϊόντων για τις αγορές από το ΒΚΥ είναι εύκολες και χωρίς καμία χρέωση!

Για αγορές που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας μπορείτε να μας επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν της παραγγελίας σας τον οποίο δεν επιθυμείτε να κρατήσετε για οποιονδήποτε λόγο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συσκευάσετε τα προϊόντα ξανά όπως τα παραλάβατε, να συμπληρώσετε το δελτίο επιστροφής που εσωκλείεται σε κάθε παραγγελία και να μας στείλετε το δέμα με την εταιρεία courier που τα παραλάβατε με χρέωση του παραλήπτη.

Έχετε 14 ημέρες από την στιγμή που θα λάβετε την παραγγελία σας για να επιστρέψετε κάποιο ή κάποια από τα προϊόντα που δεν επιθυμείτε. Μόλις παραλάβουμε το δέμα επιστροφής θα γίνει έλεγχος των προϊόντων και στη συνέχεια θα σας επιστραφούν τα χρήματα της αξίας των προϊόντων. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήσατε ή στον λογαριασμό σας PayPal. Σε περίπτωση που είχατε πληρώσει με αντικαταβολή η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό σας της Τράπεζας Πειραιώς ή Alpha Bank.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είχε έξοδα αποστολής τότε το κόστος αποστολής δεν επιστρέφετε.

Για αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί εκτός Ελλάδος, μπορείτε να κάνετε επιστροφή όποιων προϊόντων επιθυμείτε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος. Για να κάνετε μια επιστροφή προϊόντων το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συσκευάσετε τα προϊόντα ξανά όπως τα παραλάβατε, να συμπληρώσετε το δελτίο επιστροφής που εσωκλείεται σε κάθε παραγγελία και να μας στείλετε το δέμα με συστημένο ταχυδρομείο.

Τα έξοδα αποστολής για επιστροφές προϊόντων από χώρες εκτός Ελλάδος βαρύνουν τον αγοραστή. Μόλις παραλάβουμε το δέμα επιστροφής θα γίνει έλεγχος των προϊόντων και στη συνέχεια θα σας επιστραφούν τα χρήματα της αξίας των προϊόντων. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήσατε ή στον λογαριασμό σας PayPal.


Αν έχετε ήδη κάνει μια παραγγελία και θέλετε να κάνετε επιστροφή προϊόντων ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στις Επιστροφές.

Το ΒΚΥ διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που έχουν αποσταλεί μετά τη λήξη των 14 ημερών της περιόδου χάριτος ή όταν δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε.

Ασφάλεια

Το ΒΚΥ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες. To www.bky.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet. Οι χρεώσεις πιστωτικών καρτών γίνονται μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Eurobank και της υπηρεσίας PayPal.