Η σελίδα μας απαιτεί cookies για τη σωστή λειτουργία του. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies - Περισσότερα - ΟΚ

BKY

Η εταιρία

Το κατάστημα ΒΚΥ άνοιξε τον Μάρτιο του 2011 στην Πάτρα με σκοπό να προσφέρει μια μοναδική συλλογή από βρεφικά, παιδικά και νεανικά ρούχα και αξεσουάρ από διάφορους σχεδιαστές. Το 2012 απέκτησε και διαδικτυακή παρουσία.

Πληροφορίες

Η συλλογή του ΒΚΥ έχει εύρος ηλικιών από 0 έως 18 ετών. Το ΒΚΥ προμηθεύεται τα προϊόντα του μόνο από τους επίσημους αντιπροσώπους των σχεδιαστών για την Ελλάδα με διασφαλισμένη τη γνησιότητα αλλά και την ποιότητα τους.

Το ΒΚΥ είναι επίσημο και εξουδιοτημένο corner point της Tommy Hilfiger για την Πάτρα. Επιπλέον, έχει επίσημη συνεργασία με τους αντιπροσώπους των σχεδιαστών Mayoral, Guess, Converse, UGG, Boboli και πολλών άλλων.

Το ΒΚΥ έχει στόχο συνεχώς να διευρύνει τις συνεργασίες του με σχεδιαστές για να προσφέρει μια μοναδική και ολοκληρωμένη συλλογή με όλες τις τάσεις της μόδας στην παιδική και νεανική ένδυση.

Το κατάστημα ΒΚΥ ανήκει στην εταιρεία Ε. Φωκά & Χ. Φωκάς Ο.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου από το 1970 και στο ηλεκτρονικό εμπόριο από το 1995 με το ηλεκτρονικό κατάστημα μουσικής www.musical.gr.

Η εμπειρία της εταιρείας Ε. Φωκά & Χ. Φωκάς Ο.Ε. διασφαλίζει το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών που περιλαμβάνει: αποστολή προϊόντων σε όλο τον κόσμο, αξιόπιστη και ταχεία παράδοση, εύκολες επιστροφές και ασφαλής συναλλαγές.

Αγορές στο BKY

Επώνυμα Προϊόντα

Η μεγαλύτερη συλλογή από επώνυμα βρεφικά, παιδικά και νεανικά ρούχα και παπούτσια από τους μεγαλύτερους επίσημους αντιπροσώπους στην Ελλάδα για διασφαλισμένη γνησιότητα και ποιότητα.

  • Επώνυμα Προϊόντα
  • Εγγυημένη Ποιότητα
  • Μεγάλη Συλλογή
Εμπιστοσύνη και Ασφάλεια

Εξυπηρετούμε πελάτες από το 1970. Οι συναλλαγές σας μαζί μας είναι διασφαλισμένες. Έχουμε διαθέσιμα όλα τα σύχρονα τεχνικά μέσα για την ηλεκτρονική ασφάλειά σας. Η προσωπική εξυπηρέτηση που παρέχουμε είναι όμως η εγγύηση για ότι κι αν προκύψει.

  • Ασφαλής πληρωμές
  • Απόρρητο Δεδομένων
  • Προσωπική Εξυπηρέτηση
Εξυπηρέτηση

Η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί εντός μίας εργάσιμης ημέρας για αποστολή για να παραδοθούν σε εσάς το συντομότερο. Για οτιδήποτε χρειαστεί πριν και μετά την παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας. Οι επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος είναι εύκολη και χωρίς χρέωση.

  • Αποστολή εντός 1 εργάσιμης
  • Άμεση και φιλική επικοινωνία
  • Δωρεάν Επιστροφές